Fietsvakantie groepsreis

Op fietsvakantie met een groep

Een groepsfietsvakantie bij Cycletours is een onderdeel van ons aanbod. U kiest hiermee voor onze vertrouwde service en goede kwaliteit. Wanneer u kiest voor een fietsvakantie groepsreis kiest u voor rust en ontspanning. Groepsfietsreizen kenmerken zich namelijk door voldoende tijd voor ontspanning, cultuur, een goed glas wijn en regelmatig een rustdag. Uiteraard zijn deze groepsfietsvakanties zo samengesteld dat de bestemming en het programma van die reis zich hier ook voor leent. De ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning. Tijdens een groepsfietsvakantie is er altijd iets te zien, ontdekken of te proeven.

Vind uw reis → Kalender Groep →

Kampeer groepsfietsvakantie

Wilt u een fietsvakantie groepsreis combineren met een kampeer vakantie? Dit is mogelijk in Duitsland, FrankrijkItalië, Portugal, Slovenië, Spanje of Nieuw-Zeeland. Deze landen maken onderdeel uit van onze kampeerfietsvakanties. Al deze fietsvakanties kunt u boeken met of zonder vlucht. Ook kunt u de fietsbus erbij boeken. Deze bus zorgt ervoor dat uw bagage met u meereist, van locatie naar locatie. Geen gesleur met uw spullen. Wanneer u kiest voor een groepsfietsreis met het vliegtuig, is de huurfiets erbij inbegrepen. U heeft dan ook de keuze voor een e-bike. 

Een groepskampeervakantie is optimaal genieten. U kunt zorgeloos van camping naar camping fietsen. De reisbegeleiding legt u lekker in de watten. Zij doen de boodschappen, vervoeren uw bagage en bouwen de bekende gele Cycletoursluifel met tafels en banken op. U kunt heerlijk genieten van de omgeving. De reisbegeleiding staat soms ook onderweg voor u klaar voor een hapje en een drankje. Ze helpen u met pech of staan voor u klaar in noodgevallen. Bij aankomst op de camping wordt er gezorgd voor koffie, thee en bouillon. En ook voor een driegangenmaaltijd kan je bij ze aankloppen. Soms met wat hulp van u. Op de dagen wanneer u niet naar een andere camping fietst, kunt u rustig uw eigen gang gaan. 

Vind uw reis →

Groepsfietsreizen in Europa en Nieuw-Zeeland

Voor alle groepsfietsreizen in Europa en Nieuw-Zeeland geldt: 

 • Uw verblijf is goed geregeld
 • Uw bagage wordt iedere dag voor u vervoerd
 • Het bevat beproefde fietsroutes
 • Het bevat GPS-tracks
 • U maakt gebruik van goede huurfietsen
 • Met uw eigen kok en mecanicien op reis
 • Hulp bij pech onderweg
 • Alle vrijheid om uw eigen dag in te delen

Fietsen in Nieuw-Zeeland

Het Zuidereiland

Een fietsvakantie groepsreis in Nieuw-Zeeland is een hele ervaring op zich. De omgeving straalt rust en ruimte uit. U fietst over de verkeersluwe routes van The New Zealand Cycle Trail. Het is een route van gravelwegen en voormalige spoorwegen. Het vervoer tussen de ‘trails’ gaat per luxe intercity bus. Fietsen in Nieuw-Zeeland is een begeleide groepsreis. Er is een reisleider en een kok bij aanwezig. Dit zorgt voor een optimale en zorgeloze fietservaring.

Vind uw reis →

Hotel groepfietsvakantie

Wilt u uw fietsvakantie groepsreis toch liever combineren met een hotel? Dit kan in AlbaniëItalië, Groot-Brittannië en Ierland. Deze landen maken deel uit van ons aanbod hotelfietsvakanties. Al deze groepsfietsreizen kunt u boeken met een vlucht. Bij een hotelfietsvakantie met vlucht is de huurfiets inbegrepen. U kunt dan ook kiezen voor een e-bike.

VIND UW REIS →

Voor alle hotel groepfietsvakanties geldt:

 • Uw verblijf goed geregeld
 • Uw bagage iedere dag vervoerd
 • Beproefde fietsroutes
 • Met GPS-tracks
 • U fietst op goede huur (e)fietsen
 • Reisbegeleiding aanwezig
 • Er is altijd hulp bij pech onderweg
 • U krijgt alle vrijheid om uw eigen dag in te delen

Fietsvaarvakanties in een groep

Fietsvaarvakanties in Europa zijn waarschijnlijk de meest ontspannen groepsfietsreizen. Terwijl u heerlijk fietst, vaart het schip naar de volgende etappeplaats. U kunt het zien als een varend hotel, dat gewoon met u meereist. In de ochtend kunt u hier lekker ontbijten en maakt u uw lunchpakketje klaar. En hup, lekker onbezorgd op de fiets. In de middag staat er koffie en thee voor u klaar aan boord. Wilt u een dagje niet fietsen? Dan kunt u altijd een dag aan boord van het schip blijven. Heerlijk genieten van de vaartocht, het landschap en het water om u heen. U slaapt tijdens de fietsvaarvakantie in een van onze omgebouwde rijnaken. De salon van het schip is, net als de luifel van de camping, na een dag de huiskamer van uw verblijf. De voordelen van een fietsvaarvakantie zijn zeker de moeite waard: geen gesleep met uw bagage, niet elke dag uw tas opnieuw inpakken en niet steeds aan een nieuw hotel of camping wennen. Heerlijk!

Lees verder →  of  Vind uw reis →