Fietsbussen Spanje

Fietsbussen Spanje naar Baskenland, Catalonië, Navarra, Rioja & Castilië

De uitersten van het noorden van het land zijn de eindbestemming van drie buslijnen. In het westen stopt de bus in Pamplona. en Burgos. U kunt deze plaatsen gebruiken als beginpunt van een tocht naar Santiago de Compostella of de Picos de Europa.

Een verkenning van de wijnstreek Rioja of het onverwacht mooie Navarra is ook een idee. Of kiest u er toch voor om van de Atlantische Kust te fietsen naar de Middellandse Zee door twee bussen te combineren? In het oosten is Catalonië de bestemming. Het kan het eindpunt zijn van uw fietstocht vanuit Nederland of Frankrijk. U kunt hier vandaan ook gaan fietsen naar Andalusië. De keus is aan u.

Vind uw bestemming →

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbussen Spanje

Voor alle bestemmingen in Spanje kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Spanje is mogelijk. Ook mogelijk is om de Spaanse op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Spanje

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.

Fietsbussen