Fietsvakanties Portugal

Fietsen in Portugal

Op fietsvakantie in Portugal maakt u kennis met regio’s met prachtige namen zoals Estremadura, Alentejo,  Algarve en Ribatejo. Het zijn ideale gebieden voor wie wil fietsen in Portugal. U vindt in deze regio’s prachtige mediterrane dorpjes, uitgestrekte achterlanden met hun typische begroeiing.

De begroeiing van deze landen is perfect geëvolueerd in de klimatologische omstandigheden. Fietsen in Portugal biedt u een warm en droog klimaat in de binnenlanden met een zeebries aan de vele zandstranden die het land rijk is. De grote rivieren die door dit land stromen zijn afkomstig uit de bergen van het enige buurland waaraan Portugal vast zit. Ondanks dat Portugal niet aan de Middellandse Zee ligt heeft, is het toch mediterraan fietsen in Portugal. Cycletours biedt er het hele jaar reizen aan van januari tot en met december.

Fietsvakanties Portugal

U kunt kiezen uit veel verschillende fietsvakanties. Individuele reizen van verschillende fietsnivaus kunt u boeken voor met de e-bike of met de racefiets. Het is ook mogelijk een kampeerreis te boeken en met een een groep mee te gaan. Het is allemaal mogelijk met Cycletours. Trainen in de Ronde van de Algarve. Een 2-weekse fietsvakantie van het binnenland naar de kust. Een groepsreis van Evora naar het Spaanse Sevilla met verblijf op campings. De Alentejo met verblijf in Pousadas. U hoeft alleen nog maar te kizen welek reis bij u past.

Vind uw reis →