Fietsvakanties Albanië

Fietsen in Albanië

Het mysterieuze van Albanië komt enerzijds door zijn geïsoleerde ligging, de jarenlange communistische dictatuur en anderzijds door de chaotische jaren na de ineenstorting van datzelfde communisme in 1990-1991. Sinds enkele jaren doet Albanië voorzichtige schreden op de toeristische kaart van Europa. Dat is volkomen terecht, want het landschap en de natuur van dit Balkanland zijn van een grote schoonheid. Bovendien zijn er in Albanië talloze bezienswaardigheden uit allerlei cultuurperioden te zien. 
Verschillende overheersers hebben hun sporen achtergelaten in het land. Er zijn archeologische vindplaatsen van Romeinse overblijfselen. De eeuwenlange Ottomaanse overheersing en de communistische periode zijn ook nog duidelijk zichtbaar. Een fietsreis in Albanië is mede hierdoor een reis in de tijd.    

Groeps- of individuele Fietsvakantie Albanië

U kunt kiezen bij Cycletours of u met een groepsfietsvakantie meegaat of dat u een individuele fietsreis boekt. Bij beide reizen zijn ook de diners inbegrepen en kunt ook kiezen voor een E-bike. Ontdek de rust, cultuur, natuur en gastvrijheid van het laatste mysterie van West-Europa. De fietsvakanties worden aangeboden sinds 2018 en de reacties zijn zeer positief. 

Lees verder →