Fietsvakanties Groot-Brittannië

Fietsen in Groot-Brittannië

Een fietsvakantie in Groot-Brittannië, aan de andere kant van het kanaal, biedt u iedere dag een prachtige groene omgeving over vlak tot heuvelachtig terrein.

Bij Dover, aan het kanaal kunt u genieten van de prachtige witte krijtrotsen of ga op architectonisch avontuur met de wat verder landinwaarts gelegen Kathedraal van Canterbury. De afwisseling tussen prachtige natuur en de leuke vriendelijk ogende dorpjes en stadjes maken fietsen in Groot-Brittannië tot een ervaring om nooit te vergeten.

Fietsvakantie in Groot-Brittannië

De mogelijkheden voor tijdens uw fietsvakantie in Groot-Brittannië zijn enorm, de “Kent downs” zijn bekend om hun boerenmarkten waar tal van streekproducten de stalletjes vormgeven. Daarnaast kunt u bij uw fietsvakantie voor kiezen om eens een bezoekje te brengen aan de hoofdstad Londen en een bezoek te brengen aan de wereldberoemde attractie “the Londen Eye”. Wedden dat u thuis komt met minstens een foto van een van de vele rode dubbeldekker bussen? Of eentje van een typische telefooncel. Het hippe en bruisende Londen biedt u daarnaast ook nog eens een keur aan musea en goede restaurants. Waarom pakt u dan niet gelijk een musical op het befaamde West End mee?

De Bed and Breakfasts die Cycletours u biedt geven u de mogelijkheid om iedere dag uitgerust en goed voorbereid te fietsen in Groot-Brittannië om het land in haar volle glorie te aanschouwen. De keukens van de vele restaurantjes staan bol van de Engelse specialiteiten. Wat dacht u van de wereldberoemde Sandwiches uit het gelijknamige stadje. Of statig een “afternoon tea” nuttigen in een prachtig theehuis. Heeft u trouwens wel eens de overheerlijke Fish-n-Chips gegeten? Of u tegoed gedaan aan het typische Engelse ontbijt? Tijdens uw fietsvakantie in Groot-Brittannië zult u dus niets te kort komen!