Fietsbussen Frankrijk

Met de fietsbus naar of van Frankrijk

Door het fijnmazige netwerk van secundaire wegen, vele overnachtingsmogelijkheden, zonnige weer, geweldige natuur en rijke cultuur is dit het fietsland bij uitstek voor iedereen van 0 tot 80 jaar en van e-bike tot en met racefiets.

Voor Cycletours de reden om  22 op- en uitstapplaatsen aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om op de fiets verschillende regio’s te ontdekken als de Loire, Bourgogne, Jura, Ardèche, Gers, Aveyron, Cévennen, Languedoc, Provence, Alpen, Pyreneeën etc. Per bus kunt u vinden op welke langeafstandsroutes en subroutes de verschillende bussen aansluiten of in welke regio's u vanuit de uitstapplaatsen uw eigen route kunt samenstellen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Vind uw bestemming →

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbus Frankrijk

Voor alle bestemmingen in Frankrijk kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Frankrijk is mogelijk. Ook mogelijk is om de Franse op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Frankrijk

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.

Fietsbussen