Fietsbussen Duitsland

Fietsbussen Duitsland naar Dresden

Dresden is de bestemming van onze fietsbussen Duitsland 2020. Fiets de Elberadweg, naar huis of naar Berlijn.

De fietsbus zorgt dat u dat allemaal kan doen op uw eigen fiets of E-bike. Of fietst u toch liever naar Praag? Een fietsvakantie van Dresden naar de Bodensee kan natuurlijk ook. Het is aan u om een fietsroute uit te stippelen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de fietbus. 

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbussen Duitsland

Voor alle bestemmingen in Duitsland kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Duitsland is mogelijk. Ook mogelijk is om de Duitse op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Duitsland

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.

Vind uw bestemming →