Fietsbussen Duitsland

Fietsbussen Duitsland naar Dresden

Dresden is de bestemming van onze fietsbussen Duitsland 2021. Fiets de Elberadweg, naar huis of naar Berlijn.

De fietsbus zorgt dat u dat allemaal kan doen op uw eigen fiets of E-bike. Of fietst u toch liever naar Praag? Een fietsvakantie van Dresden naar de Bodensee kan natuurlijk ook. Het is aan u om een fietsroute uit te stippelen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de fietbus. 

Vind uw bestemming →

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbussen Duitsland

Voor alle bestemmingen in Duitsland kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Duitsland is mogelijk. Ook mogelijk is om de Duitse op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Duitsland

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.