Fietsvakantie Nieuw-Zeeland

Fietsen in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat veelal bekend om zijn prachtige natuur. Er zijn gletsjers, berg gebieden, regenwouden, rotsformaties, meren, geisers en vulkanen. De kustlijn kenmerkt zich door mooie zandstranden. Dieren die in Nieuw-Zeeland voorkomen zijn o.a. walvissen, dolfijnen, pinguïns, zeehonden en heel veel zeldzame vogelsoorten.

Verder staat Nieuw-Zeeland bekend als een belangrijke wijn- en kiwiproducent. Cycletours organiseert al meer dan 20 jaar fietsvakanties in Nieuw-Zeeland. Onze fietsvakantie Nieuw-Zeeland volgt de nationale fiets trails. Hierdoor gaat u niet over de gebaande paden, maar verkent u het land op een unieke manier.  In combinatie met kamperen is een fietsvakantie Nieuw-Zeeland een uniek fietsavontuur.

“Kia Ora, Haere Mai”, Welcome to New Zealand. Een fietsreis voor de avonturier die zich wil onderdompelen in een overweldigende natuur met actieve vulkanen, kokende modderpoelen, besneeuwde bergtoppen, gletsjers en uitgestrekte stranden. Waar je kennis maakt met het erfgoed van de oorspronkelijke bewoners, de Maori’s, en hun dierbare “Aotearoa”, het land van de langgerekte witte wolk. Ontmoet de hartelijke kiwi’s, de bijnaam van de Nieuw Zeelander. Deze reis voert je over verkeersluwe ’biketrails” langs Mount Cook/Aoraki, over oude spoorlijnen door het spectaculaire binnenland van Otago en langs de bergen, rivieren en meren rond Queenstown. Via de ongerepte Westcoast en de tropische fjorden van de Marlborough Sounds keer je weer terug naar Christchurch. Laat je meevoeren op deze “Kiwi-sensatie" Tijdens deze fietsvakantie Nieuw-Zeeland rijden we voornamelijk over de verkeersluwe routes van The New Zealand Cycle Trail.  

Vind uw reis →