Fietsvakantie in Nieuw-Zeeland

Fietsen in Nieuw-Zeeland

Naast fietsvakanties in Europa bieden wij ook deze unieke fietsvakantie in Nieuw-Zeeland aan. Nieuw-Zeeland staat veelal bekend om zijn prachtige natuur. Er zijn gletsjers, berggebieden, regenwouden, rotsformaties, meren, geisers en vulkanen. Er is een heleboel te zien.

De kustlijn kenmerkt zich door mooie zandstranden. In Nieuw-Zeeland kunt u onder andere walvissen, dolfijnen, pinguïns, zeehonden en heel veel zeldzame vogelsoorten spotten. Ook staat Nieuw-Zeeland bekend als een belangrijke wijn- en kiwiproducent. Een zeldzame fietsvakantie, dat kunnen we wel zeggen.

Vind uw reis →

Nieuw-Zeeland verkennen op een unieke manier

Cycletours organiseert al meer dan 20 jaar fietsvakanties in Nieuw-Zeeland. Onze fietsreis in Nieuw-Zeeland volgt de nationale fiets trails. Hierdoor gaat u niet over de gebaande paden, maar verkent u het land op een unieke manier. In combinatie met kamperen is een fietsvakantie in Nieuw-Zeeland een buitengewoon fietsavontuur.

Kia Ora, Haere Mai 

“Kia Ora, Haere Mai”, Welcome to New Zealand. Een fietsreis voor de avonturier die zich wil onderdompelen in een overweldigende natuur met actieve vulkanen, kokende modderpoelen, besneeuwde bergtoppen, gletsjers en uitgestrekte stranden. Waar u kennis maakt met het erfgoed van de oorspronkelijke bewoners, de Maori’s, en hun dierbare “Aotearoa”, het land van de langgerekte witte wolk. Ontmoet de hartelijke kiwi’s, de bijnaam van de Nieuw Zeelander. Deze fietsvakantie in Nieuw-Zeeland voert u over verkeersluwe ’biketrails” langs Mount Cook/Aoraki, over oude spoorlijnen door het spectaculaire binnenland van Otago en langs de bergen, rivieren en meren rond Queenstown. Via de ongerepte Westcoast en de tropische fjorden van de Marlborough Sounds keert u weer terug naar Christchurch. Laat u meevoeren op deze “Kiwi-sensatie". Tijdens deze fietsvakantie in Nieuw-Zeeland rijden we voornamelijk over de verkeersluwe routes van The New Zealand Cycle Trail.  

Fietsen over het Zuidereiland

Onze fietsreis in Nieuw-Zeeland betreft een groepsreis in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers. Tijdens deze fietsreis over het Zuidereiland maakt u kennis met het land via een totaal vernieuwd programma. We fietsen vooral over verkeersluwe routes van The New Zealand Cycle Trail. Deze fietsvakantie in Nieuw-Zeeland is vooral voor actieve deelnemers met een goede conditie. De tocht gaat over een heuvellandschap of zelf berglandschap. We vermijden al te steil

Een zorgeloze fietsvakantie van Cycletours

Tijdens een fietsvakantie van Cycletours kunt u optimaal genieten. De reisbegeleiding doet de boodschappen, vervoert de bagage en bouwt de welbekende Cycletours luifel met tafels en banken op. U hoeft slechts het kopje koffie, thee of bouillon aan te nemen. Ook helpt de reisbegeleiding u bij pech en pikken u op in het geval van nood. ‘s Avonds wordt er, soms met uw hulp, gezorgd voor een driegangenmaaltijd. Cycletours zorgt ervoor dat de fietsen voor u op bestemming staan. Dat is nog eens onbezorgd fietsen in Nieuw-Zeeland.