Fietsvakanties Spanje

Fietsen in Spanje

Door de diversiteit in het landschap en haar mediterrane klimaat is het goed fietsen in Spanje. Fietsers van ieder niveau kunnen hier vinden wat ze zoeken.

Zo maakt het omliggende berglandschap achter Alicante ruimte voor de groene route van de Via Verdes, een geasfalteerd treinspoor dat sinds de jaren ’70 niet meer in gebruik was. Bovendien staan deze routes volledig ter beschikking van voetgangers en fietsers. Fietsvakanties in Spanje is rijden over rustige wegen die u langs uitgestrekte sinaasappelplantages en vele amandel- en olijfbomen voeren. Na een mooie rit vindt u afkoeling in het heldere water van de Middellandse zee. Zowel ‘s zomers als ‘s winters komt uw zwembroek goed van pas. Het hele jaar door is het heerlijk fietsen in Spanje, onder de Spaanse zon met een routebeschrijving die u wegwijs maakt in de omgeving. Het is helm op, en gaan

Fietsvakanties Spanje

Kamperen, hotels of paradores zijn mogelijk. U kunt met een groep meegaan of een individuele reis boeken. Gaat u met eigne vervoer, fietsbus of vliegtuig. De mogelijkheden zijn er teveel om op te noemen. Bagagevervoer, GPS-tracks, routebeschrijvingen en verblijf zijn altijd geregeld. Nu nog een streek kiezen. Wordt het Catalonië, Andalusië, Rioja, Picos de Europa, Costa Blanca, Mallorca, Extramadura of toch de Spaanse Pyreneeën?  Zoveel te keizen en te zien!

Vind uw reis →