Fietsbussen Zweden

Fietsbussen Zweden naar Helsingborg of Goteborg

In 2024 biedt Cycletours de mogelijkheid te gaan fietsen in Zweden op uw eigen fiets door fietsbussen Zweden. In Zweden kun je door het hele land gebruik maken van een uitgebreid netwerk van goed bewegwijzerde fietspaden voor een prachtige fietsvakanties.

Het klimaat is milder dan in Noorwegen, minder regen, en vergelijkbaar met het klimaat in Denemarken. De fietsroutes in Zweden zijn verdeeld in zwarte voor regionale fietsroutes, groene voor landelijke fietsroutes en blauwe voor plaatselijke routes. U kunt uiteraard ook kiezen om vanuit Nederland de North Sea Cycle route te gaan fietsen naar Göteborg (ca. 20 km van Kungälv) of de Jutland fietsroute terug naar Nederland.

Vind uw bestemming →

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met fietsbussen Zweden

Voor alle bestemmingen in Zweden kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Zweden is mogelijk. Ook mogelijk is om de Zweedse op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Zweden

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.