Fietsbussen Italië

Met de fietsbus naar Toscane, Umbrië, Piemonte of Alpen

Een reis in de geschiedenis. Zo kun je de bestemmingen van de fietsbussen Italië wel noemen.

Of je nou naar het culturele centrum van Italië, Toscane, of naar het Groene Hart Umbrië gaat, overal struikel je over meer dan 30 eeuwen geschiedenis en beschaving. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de schoonheid en het rijke verleden van Siena, San Gimignano of Florence. Bezoek de H. Franciscus in Assisi. Aangezien alle wegen naar Rome leiden, kunt u deze eeuwenoude route ook gaan fietsen of de uitdaging zoeken in het groene landschap van de Apennijnen.
Geïnteresseerd in de Italiaanse keuken? De fietsbus naar Piemonte zet u af vlakbij Barolo (wijn), Alba (witte truffel) en Asti.

Vind uw bestemming → 

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbus Italië

Voor alle bestemmingen in Italië kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Italië is mogelijk. Ook mogelijk is om de Italiaanse op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Italië

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.

Fietsbussen