Fietsvakanties Frankrijk

Fietsen in Frankrijk

Frankrijk is het land voor fietsvakanties bij uitstek. Voor iedere fietser van jong tot oud en van e-bike tot racefiets is een ruime keuze aan fietsvakanties.

Cycletours biedt fietsreizen aan van rustig fietsen langs de kastelen van de Loire tot het bedwingen van de meest heroïsche bergen uit de Tour de France. Het fijnmazige goed geasfalteerde wegennet biedt ons als specialist de mogelijkheid om de mooiste en meest autoluwe fietsroutes te bedenken en te beschrijven. Van mei tot en met september kunt u kiezen uit een ruim aanbod. Veel van onze fietsvakanties in Frankrijk zijn te boeken in combinatie met de fietsbus.

Hotel of kamperen

In ons aanbod fietsvakanties Frankrijk kunt u keizen uit kampeer- en hotelreizen. De kampeerreizen zijn altijd groepsreizen met reisbegeleiding. U kunt hierbij bijna altijd kiezen om te reizen met de fietsbus. De hotelreizen kunnen zowel individuele reizen als groepsreizen zijn. Bij de individuele reizen kunt u vaak kiezen in welke categorie hotels u wilt verblijven.  

Groepsreizen Frankrijk

Ons aanbod van groesreizen in Frankrijk is zeer gevarieerd. Fietsvakanties met de Kinderen van camping naar camping van fietsniveau 2 tot en met een hotel reis van fietsniveau 8. Uiteraard zijn bekende regio's als de Provence. Dordogne, Bourgondië, Alpen en de Pyreneeën in het fietsvakanties Franrijk aanbod opgenomen. Cycletours probeert ook minder bekende regio's voor u te ontdekken. Rustige en minder toeristische streken zijn vaak zeer geschikt voor fietsvakanties. De fietsreizen in de Vercors zijn hier een goed voorbeeld van. 

Vind uw reis →