Fietsvakanties met kinderen

Op familie fietsvakantie: natuur, ontspanning en kinderactiviteiten

Al een paar decennia zijn fietsvakanties met kinderen onderdeel van ons aanbod. Het zijn fietsvakanties met de vertrouwde service en goede kwaliteit zoals u die kent van Cycletours. Een fietsvakantie met uw gezin kenmerkt zich door ruime tijd voor ontspanning, de natuur en veel activiteiten voor de kinderen. Er zal regelmatig een rustdag ingepland worden. Deze vakanties zijn zo geselecteerd dat ze zich lenen voor een fietsvakantie met kinderen. Dit houdt in dat we kijken naar passende bestemmingen en het programma voor de kids. Gaat u voor een kindvriendelijke fietsvakantie waar altijd iets te zien, ontdekken of te proeven valt?

Vind uw reis

Een kindvriendelijke fietsvakantie in een groep of individueel

Cycletours biedt verschillende soorten familie fietsvakanties aan. U bepaalt hoe de fietsvakantie eruit komt te zien. U kunt kiezen voor verschillende bestemmingen. Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Slovenië of Zwitserland maken deel uit van onze fietsvakanties met kids. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende soorten verblijven: een camping, appartement of hotel. Net wat u het liefste doet. Tot slot kunt u nog kiezen voor een fietsvakantie in een groep of individueel. Alle fietsvakanties in een groep kunt u boeken met eigen vervoer, trein of vliegtuig. Ook is er nog een mogelijkheid tot het bijboeken van de fietsbus. U hoeft dan niet te slepen met uw bagage.

Individuele fietsvakantie met kinderen

Cycletours heeft het aanbod van individuele fietsvakanties met kinderen uitgebreid en vernieuwd. Het is ook mogelijk om te verblijven in een hotel of appartement. Een individuele fietsvakantie met uw gezin beleeft u op de mooiste manier in Griekenland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Hoe oud uw kinderen ook zijn, er is altijd een geschikte vakantie voor u en uw familie te verwezenlijken. We kunnen het volledig aanpassen naar uw wens. U kunt kiezen uit een divers aanbod van familie fietsvakanties. U kunt kiezen voor verschillende niveaus en bestemmingen. Voor individuele reizen kunt u kiezen uit eigen vervoer, vliegtuig of trein. U kunt contact met ons opnemen voor de precieze reisschema’s en prijzen. We vogelen graag samen met u uit wat het beste past binnen het plaatje van uw wensen en eisen.

Voor alle onderstaande individuele fietsvakanties met kinderen geldt:

  • Uw verblijf goed geregeld
  • Uw bagage iedere dag vervoerd
  • Beproefde fietsroutes met GPS-tracks
  • Goede huurfietsen of e-bikes
  • Alle vrijheid om uw dag in te delen
  • Extra dagen bij te boeken
  • Transfers van en naar de luchthaven bij te boeken
  • Uw vlucht of trein geregeld

Vind uw reis