Fietsbussen Tsjechië

Fietsbussen Tsjechië naar Praag

In 2024 kunt u met Cycletours naar Praag met onze fietsbussen Tsjechië. Ontdek Midden-Europa vanuit de hoofdstad.

Fietsen naar of van Praag naar Nederland of bijvoorbeeld van Praag naar Bled of Faak am See fietsen, kan allemaal op uw eigen fiets of E-bike. Verken Europa op de fiets met de ongebegensde mogelijkheden van de fietsbus. Door onze nieuwe fietsbussen Tsjechië is uw actieradius weer groter geworden. Ook een cultuur fietsvakantie van Praag naar Dresden is mogelijk. Het is verder aan u om de exacte route te plannen.

Vind uw bestemming →

Halte in Tsjechië

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbus Tsjechië

Voor alle bestemmingen in Zweden kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Tsjechië is mogelijk. Ook mogelijk is om de Tsjechische op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Tsjechië

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.