Fietsvakanties Zweden

Fietsen in Zweden

Zweden, land van meren en eeuwig zingende bossen, land van rust en ruimte. En van kinderhelden als Pipi Langkous en Nils Holgerson natuurlijk. Het is een groot natuurgebied met uitgestrekte loof- en dennenwouden rond duizenden meren.

Kampeerfietsvakantie in Zweden

Småland is een van de grootste provincies van Zweden en favoriet bij heel veel gezinnen. En ook bij de Zweden zelf! Beklim het heuvellandschap en maak pittige hikes of trek diep de bossen in. Ontdek de wereld onder water en ga duiken, zwemmen of pak een boot om de prachtige kust te verkennen. Ook voor cultuur en design liefhebbers is Småland dé plek! Deze regio is de bakermat van het glas- en meubeldesign. De thuisbasis van Astrid Lindgren en haar beroemdste boekfiguur Pippi Langkous is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. De meeste campings waar je verblijft, liggen aan een meer en hebben een strandbad.

Fietsvakanties Zweden, land van rust en ruimte

De fietsbus gaat ook naar Zweden. Uw eigen fiets of e-bike meenemen is dus geen enkel probleem. Zweden is uitermate geschikt om te kamperen.De campings liggen vaak aan meren. Zwemmen in een meer na het fietsen kan vrijwel overal.   

Vind uw reis →