Individuele fietsvakanties

Sportief of ontspannen

Cycletours biedt een groot aanbod aan sportieve en ontspannen individuele fietsvakanties. Deze individuele fietsreizen kenmerken zich door regelmatig een rustdag en genoeg tijd voor ontspanning, cultuur of een goed glas wijn.

Uiteraard zijn onze individuele fietsvakanties zo samengesteld dat de bestemmingen en programma’s hier gelegenheid voor geven. Er is altijd iets te zien, ontdekken of te proeven tijdens deze fietsreizen. Bekijk ons volledig verzorgde aanbod en ontdek welke vakantie het beste bij u past.

Vind uw reis →

Wat is inbegrepen? 

Een individuele fietsvakantie brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden en landschappen. Het is een ultieme combinatie van ontspanning en inspanning. Alleen op fietsvakantie geeft een gevoel van vrijheid. In tegenstelling tot een georganiseerde fietsvakantie bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U kunt volop genieten van het prachtige landschap, de cultuur en de geschiedenis van de bestemming. En dit allemaal vanaf uw fiets. Bij Cycletours bent u altijd verzekerd van een individuele fietsvakantie met bagagevervoer. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen. Alles wordt netjes gebracht naar de volgende accommodatie. U hoeft alleen na te denken over hoe u uw dag inricht. Kortom, voor alle individuele fietsvakanties in Europa geldt:

  • Uw hotels goed geregeld;
  • Uw bagage iedere dag vervoerd;
  • Beproefde fietsroutes;
  • Goede huurfietsen of e-bikes;
  • Alle vrijheid om uw eigen dag in te delen;
  • Routebeschrijving en/of GPS-tracks;
  • Extra nachten bijboeken;
  • Transfers van en naar de luchthaven bij te boeken;
  • Uw vlucht, trein of bootovertocht geregeld.

Uw individuele fietsvakantie verlengen

Voor onze individuele fietsreizen geldt: u kunt altijd voor- of achteraf extra nachten bijboeken. Bij de meeste reizen geldt ook nog de optie dat u tussendoor extra nachten bij een bepaalde bestemming kunt bijboeken. U kunt op deze manier uw eigen dagprogramma bepalen en u bent geheel in de mogelijkheid om dit op elk moment aan te passen. Zo ervaart u het ultieme gevoel van ongebondenheid. Wel zo fijn wanneer u op een individuele fietsvakantie gaat.

 

Een vertrouwde en kwalitatieve fietsvakantie van Cycletours

Wanneer u kiest voor een van de fietsreizen van Cycletours, dan kiest u voor onze vertrouwde service en goede kwaliteit. Steeds vaker kiezen we ervoor om bijzondere en luxe accommodaties toe te voegen aan ons aanbod. In ons aanbod van individuele fietsvakanties kunt u vaak kiezen uit meerdere categorieën hotels, van 2-sterren hotels t/m verblijf in 4-sterren hotels. Bij bijna iedere individuele fietsvakantie kunt u een lijst met de meest geboekte accommodaties vinden. Ook bepaalt u zelf voor welk fietsniveau u gaat. De individuele fietsreizen van Cycletours zijn van fietsniveau 1 t/m 4. Klaar om te genieten? Bekijk hier al onze fietsvakanties