Individuele fietsvakanties

Individuele fietsvakanties

Deze individuele fietsvakanties kenmerken zich door regelmatig een rustdag en tijd voor ontspanning, cultuur of een goed glas wijn. Uiteraard zijn deze individuele fietsvakanties zo samengesteld dat de bestemmingen en programma’s hier gelegenheid voor geven. Er is altijd iets te zien, ontdekken of te proeven tijdens deze fietsreizen.

Vind uw reis →

Wat is inbegrepen?

Deze selectie van individuele fietsvakanties van Cycletours zijn de zonnigste fietsreizen in Europa. Deze individuele fietsvakanties zijn onderdeel van ons aanbod met de vertrouwde services en kwaliteit.

Deze individuele fietsreizen zijn van fietsniveau 1 t/m 4

Voor al de onderstaande fietsvakanties in Europa, individueel geldt:

  • Uw hotels goed geregeld
  • Uw bagage iedere dag vervoerd
  • Beproefde fietsroutes
  • Goede huurfietsen of e-bikes
  • Alle vrijheid om uw eigen dag in te delen
  • Routebeschrijving en/og GPS-tracks
  • Extra nachten bijboeken
  • Transfers van en naar de luchthaven bij te boeken.
  • Uw vlucht, trein of bootovertocht geregeld

VIND UW REIS →

Individuele fietsvakanties verlengen

Bij alle onze individuele fietsvakanties kunt u voor- of achteraf extra nachten boeken. Bij de meeste reizen kunt u ook tussendoor extra nachten bijboeken. Dit kan bij de reizen die op iedere dag kunnen starten. U kunt dan uw eigen dagprogramma maken, bijvoorbeeld door in ieder hotel 2 nachten te verblijven. Uitzondering zijn de bestemmingen waar niet iedere dag op wordt gevlogen of het programma mede wordt bepaald door de beschikbaarheid van veerboten. 

Fietsen op stand

Cycletours kiest steeds vaker voor bijzondere of luxe accommodaties. Bij steeds meer van onze individuele fietsvakanties kunt u kiezen uit 2 of 3 categorieën hotels, van 2-sterren hotels t/m met verblijf in 4-sterren hotels. In Spanje bieden we reizen aan met verblijf in Paradores of in Portugal in Pousadas. Verblijft u liever in een chambres d'hôtes, guesthouse of Bed & Breakfast, ook dat is mogelijk in Frankrijk, Ierland en Engeland. Bij bijna iedere individuele fietsvakantie kunt u een lijst met de meest geboekte accommodaties vinden.

Parador Plasencia
Parador de Jarandilla
Lourmarin, Provence
Amboise, Loire
Fietsvakantie Alentejo poussada Evora
Poussada Evora
Fietsvakantie Alentejo poussada Estremoz
Poussada Estremoz
Slapen in een Trulli, Puglia
Mallorca