Fietsbussen Slovenië

Fietsbussen Slovenië naar de Julische Alpen of Karawanken

Slovenië trekt de laatste jaren meer en meer Nederlanders. Geweldig klimaat, glooiend landschap, goede keuken en een kraakheldere zee vormen de aantrekkingskracht van deze bestemming.

U kunt de kust en de ongerepte eilanden gaan ontdekken of het binnenland, dat zo sterk zijn eigen karakter heeft behouden. Er zijn vele mogelijkheden. Of kiest u liever voor de uitdaging naar de overweldigende Julische Alpen. Een nog relatief onbekend bergmassief, dat er om vraagt om per fiets ontdekt te worden. Dit valt ook weer uitstekend te combineren met de bus terug vanuit Oostenrijk. Of ontdek de Karawanken het langste Massief van Europa.

Vind uw bestemming →

Halte in Slovenië

Retour, gecombineerd retour of enkele reis met de fietsbus Slovenië

Voor alle bestemmingen in Slovenië kunt uzelf kiezen of u een retour boekt of een enkele reis heen of terug. Een gecombineerd retour met de verschillende bestemmingen in Slovenië is mogelijk. Ook mogelijk is om de Sloveense op- en uitstapplaatsen te combineren met iedere andere op- en uitstapplaats van de fietsbus in de rest van Europa. Uiteraard moet u dan wel rekening houden met de vertrekdata van de fietsbus, de beschikbare tijd en haalbaarheid van de door u bedachte fietsroute

Met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie in Slovenië

De fietsbus is de ideale manier om met uw eigen fiets of e-bike op fietsvakantie te gaan in het buitenland. De uitstapplaatsen zijn op rustige plekken bij, vaak, een camping of hotel. U kunt direct gaan fietsen vanaf de uitstapplek. Om deze reden stopt de touringcar met fietshanger, zoveel mogelijk, in kleine plaatsen. Er gelden geen extra beperkingen voor een e-bike. U moet zelf wel rekening houden dat uw fietsplannen overeenkomen met de mogelijkheden van uw e-bike qua actieradius, maar ook het aantal versnellingen en kwaliteit van de remmen.