Kalender Renners groep 2020

Alle renners groepsreizen 2020 in 1 overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van alle nog geplande rennersreizen groep.  

We hebben de intentie om vanaf 18 juli deze reizen uit te voeren.
De reis vindt plaats in een specifieke regio. Op dit moment onderzoeken wij of er in dat gebied nog belemmeringen zijn voor het goed kunnen uitvoeren van de reis. Voor zover er nog wel regels zijn, zullen we die uiteraard in acht nemen. Zo weten we nu al bijvoorbeeld, dat op de hotelreis Cols van de Giro nauwelijks tot geen beperkingen meer zijn. Beslissingen over het juli/augustus programma zullen we 26 juni nemen. Tegen die tijd zullen naar onze verwachting ook meer besluiten van de diverse regeringen bekend zijn.

Om de besluiten te kunnen nemen vragen wij uw medewerking:

  • Er staan de nodige boekingen op genoemde reizen, zie lijst hieronder,  maar we weten niet zeker of deze deelnemers nog zeker willen. Te meer omdat er geen busvervoer naar betreffende bestemming meer is en u dus op eigen vervoer aangewezen bent. Vandaar onze vraag herbevestig uw boeking a.u.b.
  • Er zijn mensen, die eerder geannuleerd hebben, maar op grond van nieuwe informatie hun besluit heroverwegen, laat ons a.u.b. even weten.
  • We hebben al een aantal nieuwe boekingen klaar liggen, deze zullen binnenkort hun bevestiging ontvangen
  • Een aantal reizen annuleren we definitief voor dit seizoen, wilt u over boeken op onderstaande reizen, geef het even aan ons door a.u.b.
  • Voor degene, die dit seizoen echt niet wil of kan, hebben we reeds programma 2021 klaar gezet. U kunt vanaf heden (over)boeken op deze reizen.