Review Donrox USB-compressor

Win de Donrox draadloze USB-compressor t.w.v €69,95

Mooie winactie! Onze Facebook- en Instagramvolgers maken kans op een handige draadloze USB-compressor van Donrox ter waarde van €69,95. Deze compressor is super handig voor tijdens het fietsen én op de camping. Wil jij kans maken? Zorg dat je Cycletours én Donrox volgt op social media en reageer onder onze Facebookpost of Instagrampost over de winactie. 

Uiteraard hebben wij de compressor eerst zelf uitvoerig getest. En? We zijn laaiend enthousiast! Hieronder lees je onze ervaringen met de Donrox Ride F511 compressor

Druk controleren én band oppompen

De compressor heeft twee functionaliteiten. Allereerst kan hij de druk in een fietsband controleren. Is de druk te laag? Dan gebruik je de compressor om eenvoudig en snel lucht bij te pompen. Je kunt via het digitale schermpje exact instellen tot hoeveel bar je je fietsband wil oppompen. Dat is voornamelijk heel handig voor renners die hun banden op een bepaalde spanning willen hebben. De batterij van de compressor gaat ongeveer 30 minuten mee en is op te laden via een USB-kabel. Bovendien worden er meerdere opzetstukken meegeleverd, zodat de compressor op ieder ventiel past. 

Multifunctioneel voor onderweg en op de camping 

Het apparaat is relatief compact en licht, waardoor je ‘m eenvoudig meeneemt in je fietstas. Wil je onderweg je banden oppompen, maar is het buiten zo’n 35°C? Dan biedt deze compressor een comfortabele en handige oplossing. Je sluit ‘m aan op het ventiel, je drukt op het knopje en de compressor doet de rest. Dat maakt de compressor ook zeer geschikt voor mensen met fysieke klachten. 

Op de camping biedt de compressor ook veel gemak. Je kunt er namelijk ook ballen en andere opblaasartikelen mee oppompen. Maar let op: de compressor maakt redelijk veel geluid. Gebruik de compressor dus niet wanneer de rest van de camping nog/al slaapt. Wil je de compressor toch gebruiken in het donker? Zet dan het ingebouwde zaklampje aan. Dat is nog eens handig! 

Donrox Ride F511 compressor winnen? 

Lijkt deze compressor jou ideaal tijdens je fietsvakantie? Doe dan mee met onze winactie op Facebook of Instagram en wie weet win jij een exemplaar!