29 maart 2021

Coronavirus nieuws

Beste Fietsvrienden,

We krijgen van velen van u vragen over de stand van zaken en onze visie op seizoen 2021, over boekingen, vouchers en reizen die al dan niet doorgaan.
Zoals u van de week van minister president Rutte heeft kunnen horen, zijn de reisbeperkingen verlengd tot half mei. De uitweg uit deze pandemie is, naast ons gedrag, de vaccinaties. Nu ligt de inentingscampagne op tempo, we behoren ondertussen tot de beteren in Europa.
Dat is natuurlijk geweldig, maar voor onze reizen moeten Frankrijk, Duitsland, Italië enz. ook een dusdanige vaccinatiegraad halen, dat de beperkingen daar opgeheven kunnen worden.
Nu wordt er overal hard aan gewerkt, maar voorlopig blijft de situatie nog complex.
Niettemin hopen we dat er vanaf begin juni toch weer gereisd kan worden.
Ondertussen:

  • De fietsbussen met vertrek t/m eind mei zijn geannuleerd.
  • Mensen met coronavouchers uit het vorige jaar krijgen van ons automatisch bericht tegen de vervaldatum en deze vouchers worden ingezet voor een nieuwe boeking, zoals velen van u reeds gedaan hebben, of de waarde ervan wordt gerestitueerd.
  • Degenen, die reeds een boeking gedaan hebben en waarvan de reis eventueel geannuleerd moet worden, kunnen kosteloos omboeken of aan hen volgt restitutie van het reeds betaalde bedrag.
  • Degenen die willen gaan boeken, kunnen dat met een gerust hart doen, want ook voor hen geldt bovenstaande regeling.
  • Als u reeds wilt boeken voor voorjaar 2022, is dat eveneens mogelijk. Stuur ons een e-mail. De eersten zijn al binnen.

Zoals gezegd. de situatie is complex en de huidige periode behoort bepaald niet tot het meest vreugdevolle jaar in onze lange historie, maar we houden vertrouwen in de toekomst en staan te popelen om u met veel plezier op de fiets op reis te sturen!

Met vriendelijke groet,

Frits Deben
Team Cycletours