Comfort-Plus Fietsvakanties

Comfort-Plus Fietsvakanties, fietsen op stand

Cycletours biedt fietsvakanties voor iedere fietsers. U kunt een enkeltje met de fietsbus boeken en met uw bagage naar huis fietsen. 2 weken iedere dag zoveel mogelijk bergen bedwingen en overnachten op campings. Er zijn fietsreizen speciaal ontworpen voor families met kinderen.

De comfort-plus fietsvakanties onderscheiden zich door overnachtingen in luxe en/of bijzondere accommodaties. Unieke fietsvakanties op niveau.

Fietsen langs Château-hotels

De fietsvakantie Frankrijk langs de Loire, Orléans – Angers heeft de mogelijkheid om te kiezen voor de Deluxe-categorie. U overnacht in 4-sterren hotels en château-hotels tijdens deze 10-daagse fietstocht. Als extra service kunt het kastelenpakket boeken, waardoor toegang heeft tot 7 bezienswaardigheden op de route. Een huur e-bike is beschikbaar.

Fietsvakantie van Paradores naar Paradores

Paradores zijn van oorsprong Spaanse staatshotels met als doel zowel het toerisme te bevorderen als het Spaanse erfgoed in ere te houden. De 90 hotels zijn veelal ondergebracht in kastelen, kloosters en haciënda’s. De vaak prachtig gelegen historische gebouwen kregen zo een tweede leven en u heeft, sinds 1928, de kans om in unieke accommodaties en op schitterende locaties te verblijven. Dit seizoen kunt u fietsen van Parador naar Parador in het achterland van Madrid en in Andalusië.
U kunt iedere dag extra nachten boeken, diners bijboeken, privétransfers van en naar de luchthaven en uiteraard ook een e-bike. Bedenk uw eigen dagprogamma en Cycletours regelt het.

Fietsvakanties voor racefietsers met wellness

Ook voor renners biedt Cycletours een fietsvakantie op stand. U verblijft in 2 vier-sterrenhotels met wellnes, wasservice voor de fietskleding, gebruik badjas en slippers, 4-gangendiner en ook s’-avonds housekeeping. Na het fietsen is er alle gelegenheid om te ontspannen en uzelf te verzorgen. Een stoombad, sauna, bubbelbad en tegen een meerprijs is ook een massage mogelijk. In hotel Lac Salin in Livigno en Grand Hotel della Posta kunt u ontspannen en genieten op niveau na het fietsen. Een fietsreis in Italië voor de betere fietser met overnachtingen in de beter hotels.